DEMOKRASİ ŞÖLENİNDE CİBİLİYET GÖNDERMESİ

DEMOKRASİ ŞÖLENİNDE CİBİLİYET GÖNDERMESİ

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde düzenlenen Darbeler ve Demokrasi Söyleşisi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; yöneltilen bir soruya verdiği cevapta “Bunların cibilliyeti bozuk” diyerek muhalefet partisine gönderme yaptı.

Aydın'daki yatırımların toplu açılış töreni için Aydın’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programında son olarak Aydın Valiliği tarafından yaptırılan Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan müzede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Adnan Menderes anma gecesi  ve adına  yapılan Adnan menderes müzesinde açılışına katılan  Ak Parti Genel  Başkanı  Cumhur başkanı Recep Tayip Erdoğan  Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde düzenlenen Darbeler ve Demokrasi Söyleşisi'nde gençlerle bir araya gelerek onların sorularını yanıtladı.

Söyleşide katılımcılara Adnan Menderes’in kendi sesinden dinletilen ses kaydında sayın Menderes’în  o dönemler için muhalefetin  yapılan bir çok hizmeti görmedikleri amaçlarının sadece eleştirmek olduğunu söylemesinin ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ; “Dün böyleydi bugünde böyle bunun nedeni nedir? “ diye yöneltilen soruya ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Bunların mayası aynı, bunların cibilliyeti bozuk” diyerek muhalefet partisine gönderme yaptı.