TORUN’DAN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

TORUN’DAN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Ahmet Vamık İsvan’ın anısına açılan sergiye katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na sergi için teşekkürlerini dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir tarihinin en yüksek oy oranıyla (yüzde 64) seçilen başkanı Ahmet Vamık İsvan’ın anısına düzenlenen sergi açıldı.

1973-77 yılları arasında İstanbul Belediye Başkanı olarak görev yapan mimarı İsvan’ın adını taşıyan sergi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliği yaptığı serginin açılış törenine eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve milletvekilleri ile siyasi parti yöneticileri de katılım sağladı.

Sergiye katılan CHP Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun Ahmet Vamık İsvan’ın halkçı belediyeciliğin simgesi olduğunu vurgulayarak; “İstanbul’un efsane belediye başkanı rahmetli Ahmet İsvan’ın anısına, İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından açılan sergiye katıldık. Kıymetli ve anlamlı bu organizasyon için Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” Dedi.