ÜNYELİLER ANKARA’DA BULUŞTU

ÜNYELİLER ANKARA’DA BULUŞTU

Ankara Ünyeliler Derneği tarafından dün akşam Ünyeli  iş insanı Cevat Güven’in sahibi olduğu Ankara Hotel  Monec’te  “Ünyelilerin Ankara Buluşması” gecesi gerçekleştirildi.

Ankara Ünyeliler Derneği organizasyonuyla yapılan Ünyelilerin Ankara buluşması;  eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Hırvatistan Türkiye Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman , Ünye’li birçok bürokratın yanı sıra Ankara’da yaşayan Ünyeli iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecede Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz gecede yaptığı konuşmasında; “Birlik ve beraberlik bir şehrin gelişmesi ve kalkınması için çok büyük önem arz etmektedir. Bizler bu birliği sağlamak için buradayız. Bu birlikteliğimiz kentimizin gelişmesinde hem bürokrasi hem de iş insanlarımızın üzerlerine düşeni yaptıkları sürece mümkün olmaktadır. Burada bizleri yalnız bırakmayarak gecemize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum.” dedi.