“İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN DAHA ÇOK KİŞİYE YARDIM ULAŞTIRIYORUZ”

“İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN DAHA ÇOK KİŞİYE YARDIM ULAŞTIRIYORUZ”

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ütü, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu yıl Ramazan ayında imkânsızlıklarımıza rağmen yardımlarımızı arttırarak ulaştırıyoruz.” dedi.

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ütü, yaptığı basın açıklamasında; “Bizler göreve geldiğimizde bizden önceki dernek yönetimimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım veriyordu, bizlerde bu geleneği elimizden geldiği kadar sürdürmeye çalıştık.

Bu yıl kamu kurumlarının desteği olmaksızın, yönetim kurulumuz ve istişare heyetimiz içerisinde yer alan hayırsever iş insanlarının destekleriyle 500 e yakın erzak kolisini ayrım yapmaksızın ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Bizlerden yardım talebinde bulunan vatandaşlarımızın tespitini yaptıktan sonra bayan yönetim kurulu üyelerimizle beraber ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine giderek erzak kolilerimizi teslim ediyoruz.” dedi.

Ütü ayrıca derneğin normal rutin çalışmaları kapsamında Gürcü dil kursu başta olmak üzere çalışmalarının aynı hızda devam ettiğini belirtti.