Türk Hava Yolları Kasım ayında Gürcistan'a birden fazla charter uçuşu başlatacak

Türk Hava Yolları Kasım ayında Gürcistan'a birden fazla charter uçuşu başlatacak

 Türk Hava Yolları'nın Kasım ayında Türkiye ile Gürcistan arasında 7 charter uçuşu düzenleyeceğini belirten Sivil Havacılık Ajansı, havayolunun uçuş tarifesine şimdiden Kasım programına dahil edilmiş olup, 4 charter uçuşu her iki yönde yolcu ve 3 charter uçuşu sadece bir sefer gerçekleştirecek. Tiflis-İstanbul istikametinde görev yapacak. 

Sivil Havacılık Kurumu'nun internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre Türk Hava Yolları, 4-11-18 Kasım tarihleri ​​arasında sadece Tiflis-İstanbul yönüne, 7-14-21-28 Kasım tarihlerinde ise İstanbul-Tiflis-İstanbul yönündeki seferlerde yolcu taşımacılığı yapacak.

Türk Hava Yolları'nın Gürcü havacılık pazarına, birkaç ay süren zorunlu duraklamadan sonra charter seferleri ile döndüğünü belirtmek gerekir. Havayolu, Eylül ayında İstanbul-Tiflis-İstanbul hava yolunda toplam 6 charter uçuşu, Ekim ayında ise 7 charter uçuşu gerçekleştirdi. Eylül ve Ekim aylarında Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tüm uçuşlar gerçekleştirildi ve havayolu sadece Tiflis-İstanbul yönüne yolcu taşıdı.