BAŞKAN GÜRSOY’DAN İADE-İ ZİYARET

BAŞKAN GÜRSOY’DAN İADE-İ ZİYARET

Ünye Acara Gürcü Kültür Derneği kurucu başkanı Mehmet Ali Gürsoy, Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun’a iade-i ziyarette bulundu.

 

Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun’u Gündem Medya ofisinde ziyaret eden Başkan Gürsoy, Ankara Onkoloji hastanesinde başarılı bir operasyon geçiren oğlunun tedavi sürecinde kendisinin yanında olarak destek veren Coşkun’a iade-i ziyarette bulunduğunu belirtti.

 

Kurucu Başkan Gürsoy ziyaretinde;  “Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız tatsız olayda geçirdiğimiz süreçte bizleri hem arayarak hem de ziyarette bulunarak destek veren Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun’a hem teşekkür etmek hem de eskiye dayanan hukukumuzu pekiştirmek adına ziyarette bulundum. Kendisine bir kez daha desteği ve dostluğu için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Sayın başkanımızın bugün bizleri ziyaret etmesi beni ayrıca gururlandırdı. Kendisinin yaşadığı tatsız süreçte elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık. Bir daha böyle süreçleri hiç kimsenin yaşamamasını temenni ediyor kendisine ve biricik evladına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve her zaman yanında olacağımızı bilmesini istiyorum.” dedi.