“ORDU İLİ AŞILAMADA TÜRKİYE GENELİNDE İYİ ORANA SAHİP”

“ORDU İLİ AŞILAMADA TÜRKİYE GENELİNDE İYİ ORANA SAHİP”

Gündeme Dair Programına konuk olan Ordu Tabipler Odası Başkanı Uzm.Dr.Ali Coşkun, yaptığı değerlendirmesinde, Ordu ilinin aşılamada önemli bir mesafe kat ettiğini vurguladı.

Nadinews Genel Yayın yönetmeni ve Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun’un kendi youtube kanalında hazırlayıp sunduğu Gündeme Dair programının bu haftaki konuğu Ordu Tabipler Odası Başkanı Uzm.Dr.Ali Coşkun oldu. Coşkun Covıd-19’un son günlerdeki etkilerini değerlendirirken, Ünye ilçesinde görülen Delta varyantı hakkında da bilgiler verdi.

Dr.Ali Coşkun yaptığı değerlendirmelerinde; “Maalesef bugün ülkemizde vaka sayısı iyileşen hasta sayısından azda olsa fazladır.Bu da korona virüsün henüz durdurulamadığını göstermektedir. Bizlere bu noktada düşen en önemli görev aşılamada ve maske konusunda üzerimize düşeni yapmaktır.Aşılamada çok şükür Ordu ili olarak Türkiye geneline bakıldığında önemli bir oranda vatandaşımız aşısını yaptırdı. Ben bu noktada tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

1 Temmuz’dan sonra kısıtlamaların kaldırılmasıyla rehavete kapılmamamız gerekmektedir. Maske ve mesafeye dikkat etmemiz gerekmektedir.”dedi.

Uzm.Dr.Ali Coşkun’un önemli açıklamalarda bulunduğu Gündeme Dair programını linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=6Rn_06-p8-g&t=1208s