SELA.TC UYGULAMASINA BAŞKAN GÜLER’DEN DESTEK

SELA.TC UYGULAMASINA BAŞKAN GÜLER’DEN DESTEK

Türkiye'de ilk olarak hayata geçen, vefat eden vatandaşların cenaze ve defin bilgilerinin günlük yayınlandığı SELA.TC için pilot il olan Ordu ile protokol görüşmesi gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir aydır hizmete sunulan vefat eden vatandaşların cenaze ve defin bilgilerinin günlük yayınlandığı SELA.TC internet sitesi ve mobil uygulaması vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni gördü. Ünye Gazeteciler cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun’un kurucusu olduğu SELA.TC için ise bugün ilk protokol görüşmesi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ile gerçekleştirildi.

Proje hakkında bilgi vererek açıklama yapan Ünye Gazeteciler cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun; “Türkiye'de ilk olarak hayata geçirdiğimiz, vefat eden vatandaşlarımızın cenaze ve defin bilgilerinin günlük yayınlandığı SELA.TC için pilot il olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler ile protokol görüşmemizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan projemizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Coşkun ayrıca; “Gerçekleştirdiğimiz protokolde bize eşlik ederek destek veren Ordu Gazeteciler Cemiyet Başkanı sayın Recep Aydın'a teşekkür ediyorum.” dedi.

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ise proje için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek; “Böyle bir projeyi hayata geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduğu için  Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Coşkun ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak projeye elimizden gelen destek ve bilgi aktarımını sağlayacağımızı belirtiyorum. Türkiye'de ilk olarak hayata geçen, vefat eden vatandaşların cenaze ve defin bilgilerinin günlük yayınlandığı SELA.TC nin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum:” dedi.