ÜNYE BELEDİYE BAŞKANINDAN ALAYINA GİDER!

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANINDAN ALAYINA GİDER!

Ünye Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde başlatılan Ünye’nin İl olması gündemde yerini korurken,Ünye Belediye Başkanı Tavlı yaptığı açıklamasıyla tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına gider yaptı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,Ünye’nin İl olması için yürütülen çalışmalara sivil toplum kuruluşlarının kendisini ziyaretinde basına kapalı yaptığı açıklamalarda verdiği tepkileri bir kademe daha arttırarak,sivil toplum kuruluşlarına gözdağı verdi.

TÜİK verilerine göre Ünye’nin il olması için Ünye’deki sivil toplum kuruluşları yürüttükleri çalışmalar kapsamında geçtiğimiz haftalarda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.Ünye Belediye Başkanı Tavlı,ziyarette yaptığı açıklamasında; “Boş tenekeden Çok ses çıkar” diyerek konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.Ünye’nin il olması gündemde yerini korurken Tavlı,yaptığı eleştiriyi bir kademe daha arttırdı ve; “Vakitsiz öten horozun başını keserler” diyerek sivil toplum kuruluşlarına gözdağı verdi.

Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının Ünye’nin il olması için yürüttükleri çalışmalar için de iktidar partisi milletvekilleri ve teşkilatları da bu çalışmaların gereksiz gündem olduğunu belirten açıklamalarda bulunmuşlardı.