ÜNYE OSB’DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÜNYE OSB’DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ünye’nin Killik Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Delta İnşaat tarafından alt yapı çalışması başlatıldı.

Alt yapı çalışması Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve iş insanlarının katılımıyla düzenlenen törenle başladı.

Müteahit Cevat Güven Yaptığı değerlendirmesinde ise; “Ünye OSB Ünye’nin 35 – 40 yıllık hayali diye anıldı hep. Emeği geçen var geçmeyen var ama burada bir iş yapılmaya başlandı ve hayal olmaktan çıkıyor buradaki mesele.

Bazı teknik hatalar vardı ve bunları gidermek biraz zaman aldık. Biz bugün başlangıcı yapıyoruz. Bütün makinelerimiz ilgili yerlere indiler. Biz başladıysak bu iş biter. Ben hiç bir zaman yarım iş bırakmadım. OSB ile ilgili her kesimin katkısı olmalı ve bunu hep birlikte bitirmeliyiz. 35 – 40 yıldan beri geç kalınmış bir proje olsa da buranın Ünye’ye çok büyük katkısı olur. Bana söylenen 5 bin kadar istihdam olacak. Bizim süreyle işimiz yok, en kısa sürede bitireceğiz. Bu iş 3-5 ay içinde biter. Ben de bu bölgenin yetiştirdiği bir insanım. Buranın bitmesini en çok ben isterim.” Dedi.