TORUN; “TEHDİT İDDİALARI LAF-I GÜZAHTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun çeşitli temaslar ve ziyaretler için geldiği Ünye’de Nadinews Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,partisinden istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifasının ardından yaptığı açıklamalarda Torun’un kendi isminin de yer almasını değerlendirdi. Torun değerlendirmesinde; “Teoman Sancar’ın  istifa dilekçesindeki imza kendi imzasıdır,karar kendi kararıdır,yazı kendisine aittir. Şantaj iddiaları tamamen asılsız ve laf-ı güzahtır.”dedi.

“ORDU’YA YAKIŞMAYAN BİR VALİYDİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Torun geçmiş dönemde Ordu valiliği görevi yapan İrfan Balkanlıoğlu için talep edilen ceza hakkında yaptığı açıklamasında ise; “Kendisi zaten valiliğe yakışmayan,tribüne oynayan,saraya yaranmaya çalışan bir kişiydi.Yaptığı hareketle de saraya yarandığı gözüküyor ki Kocaeli Valiliğine atandı.Kendisi Devletin o şanlı şerefli görevini hak etmeyen biri.Devleti yöneten,bir ili yöneten insan tuzak kurmaz.Kendisiyle görüşüldüğü halde havaalanında bir komplo kurdu.Ama o komplo ters tepince de bu defa yalana sarıldı.Ancak görüntülerde ifadeler de ortada, buradan bir şey çıkmaz,kendisi saraya yaranmaya devam etsin. Olay ortadadır tamamen iftira ve komplodan ibarettir.”dedi.

“SİYASETİN ARTIK YUMUŞAMASI GEREKİYOR”

Ak Parti İstanbul İl başkanlığı görevine yeni seçilen Osman Kabaktepe’nin Canan Kaftancıoğlu’nu kahve içmeye davet etmesini de değerlendiren Torun; “Siyasetin artık yumuşaması lazım.Diyalogla çözülmesi lazım sorunların.Maalesef saray yönetimi çok ötekileştirdi,ayrıştırdı  ve çok çirkin bir dil kullandı.İnsanları itham etti,kendisi gibi düşünmeyenleri hep suçladı, karaladı.Bu dilin kimseye faydası yok.Vatandaşımız her şeyin farkında.

İstanbul Ak Parti İl Başkanına hayırlı olsun diyorum.İl Başkanımızı kahveye davet etti onun da kabul ettiğini biliyorum.Sonuçta bunlar güzel şeyler.Siyaset yapıyoruz diye birbirimizi incitecek,hakaret edecek değiliz”dedi.