Merhaba NADİ NEWS

Merhaba NADİ NEWS

26 yıldır gurur ve onur duyduğum gazetecilik mesleğimi  yeni bir oluşumla taçlandırıyorum. Yeni yayın kuruluşumuz olan Nadi News’te 26 yıllık birikim ve tecrübelerimi önüme katarak Türkiye ve Gürcistan’daki vatandaşlarımızla buluşmayı hedefliyorum.

Neden Nadi News?

Nadinews ismi üzerinde yaptığımız geniş değerlendirme ve araştırmalar neticesinde verdiğimiz bir ortak karar. Gürcistan ve Türkiye Cumhuriyetinde  gelişen güncel olayların haber akışını sağlayabilecek bir yayın portalıdır. Buradaki temel amaç iki ülkenin vatandaşlarına haber alış verişi sağlamaktır. Yayın kuruluşumuz bu yola çıktığımız ilk günden itibaren hiçbir siyasi örgüt ve partinin desteğini almayarak objektif haberlerle vatandaşlarımızla buluşmayı hedeflemektedir.

Yayın kuruluşumuzun  yayın politikasını Türkiye Cumhuriyetinin dışişleri yetkilileri ve Gürcistan’ın Türkiye’deki üst düzey temsilcileriyle paylaşarak amacımızı değerlendirdik.

 Nadi News yayın kuruluşunda benimle birlikte hem Türkiye siyasetini hem Gürcistan siyasetini  ve güncel gelişmeleri değerlendiren güçlü kalemlerimiz makaleleriyle yer alacak.

Bu duygularımla Nadi News’te ilk makalem olmasından dolayı sizlerle uzun bir aradan sonra buluşmanın haklı gurur ve sevincini yaşamaktayım. Haber portalımıza yapacağınız eleştiri ve destek mesajlarınız yürüdüğümüz bu yola ışık tutacaktır. Sosyal medya hesaplarımızdan ve whatsap ihbar hattımızdan bizlere ulaşarak haber paylaşımında bulunmanız bizleri güçlendirecektir.

 Nadi (imece) News haber portalımızın Türkiye ve Gürcistan bölgesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.